fruittuin.punt.nl
Tomaten gezaaid !
Volgens de Kosmos agenda was het vandaag "de dag" om tomaten te zaaien, dus mij voorgenomen om me daaraan te houden en vandaag dan ook de overige 13 soorten gezaaid in zaaigrond. Het zijn de Balkonstar, BananaLegs, Black Krim, Black Plum, Fuzzy Wuzzy, Garden Peach, Golden Egg, Isis Candy, Ogni Moskvi, Pendulina Geel, Principe Borghese, Silvery Fir Tree, Tigerella en de Tiny Tim. Van elke soort wil ik slechts 1 plant behouden, de andere zijn voor vrienden en familie. Ben reuze benieuwd of ze allemaal op gaan komen.Zo niet dan is 19 maart volgens de sterren de volgende goede dag....Dus de zaden hebben 10 dagen de kans om zich te bewijzen:)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl