fruittuin.punt.nl
Wat een heerlijke dag in de tuin!
Nou eindelijk eens een paar prachtige dagen voor in de tuin! Gisteren mijn tuinkasje opgezet, beetje de grond losgeschoefeld, potten uitgezocht en wat troep opgeruimd. Vandaag de aardbeienplanten schoongemaakt en weer fris in de bakken gedaan en besproeid met plantVital.
  
 
 
Ook de jonge planten even in de zon gezet. De FuzzyWuzzy tomaat, Meloenpeer, paprika en de Ananaskers.
 

En tenslotte de Sugarsnaps in een pot gezet, ik had ze binnen al voorgezaaid.

Goh echt heerlijk he, weer zo'n lekkere tuindag! Zelfs ff een kort snoelzeltje in de tuinstoel...knap je weer van op! Totdat Pepper (onze hond) vreselijke braakgeluiden aant maken was...had iets vast in haar keel zitten, kon niks zien zitten en heb maar even afgewacht wat er zou gebeuren. Na veel gras eten, en zelfs wat blaadjes van de aardbeien (zag ik achteraf), is er een hoop uitgekomen, en na een dik uur was ze redelijk opgeknapt.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl