fruittuin.punt.nl
Lente
Zo wat een heerlijk weer voor in de tuin! Vandaag wat plantjes gehaald bij de tuinder, ik heb een kruidenpot gemaakt waar ik Rode Basilicum, Munt en Dille in heb gezet.
 
 
Ook had ik wat Prei plantjes, Bieslook en Broccoli meegenomen, ook deze al in de tuin gezet. Vandaag konden we de spullen afhalen die we via de gemeente besteld hadden met de aktie , "Breng meer leven in je tuin". Ik had 2 Bergamot planten en het duo-insectenhotel. Das best een flink "hotel" zeg! Ik heb de eerste bewoner (een lieveheersbeestje) met dwang ernaar toe gelokt, ik hoop nu dat door mond op mond reclame het hotel snel vol gaat komen :)
 
 
De eerste bloemknopjes zijn al zichtbaar bij mijn FuzzyWuzzy tomaat ! Ik had ze ook al wel vroeg gezaaid, maar had niet verwacht dat er nu al knopjes zouden zijn.
 
 
 
 
 

 
De bloesem van de Perzikboom is prachtig !
 
 
De plantjes buiten in de kas.
 
 
De aardbeien al in bloei.
 
 
En ook de nieuwe Mirabelpruim heeft al bloemen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl