fruittuin.punt.nl
Lekker groeiweer!
Zo met dit weer wil het allemaal wel in de tuin. Eerst veel regen en nu flink de zon erop! Eigenlijk staat alles ongeveer wel op z'n plaats nu. Het is me gelukt om alle 14 tomatensoorten uit te planten, wel nog even afwachten of ze ook allemaal goed gaan groeien en gezonde tomaten gaan leveren. De gele Pendulina was het moeilijkste en heb ik 3x moeten zaaien, is ook nu nog steeds een klein zwak plantje, dus daar verwacht ik ook niet zoveel meer van.De rest lijkt er prima uit te zien. De Silvery Fir Tree heb ik in een hanging basket gezet en de Golden Egg en banana Legs staan in de vaste grond, Deze soorten heb ik ook in pot staan, dus kan straks goed de verschillen zien. In bijna alle tomaten zitten nu bloemknoppen.
 
 
 
De mini Fuzzy Wuzzy vol in bloei.
 
Voor de rest staat nu ook de komkommer, cougette, aardappel Annabel, sugarsnaps, meloenpeer, ananaskers en de baby-paprika in de potten. Ook afgelopen week nog sla en pluksla gezaaid.
 
 
 
Voor in de emmer zit mijn smeerwortelgier die ik aan't maken ben, dit is prima mest voor de vruchtgewassen.De gier moet wel 2 a 3 weken staan voordat ie klaar is voor gebruik.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl