fruittuin.punt.nl
Tomaten geplant
Vandaag heb ik de tomaten in hun definitieve pot gezet, en natuurlijk moest ik dan ook de zelfgefabriceerde kas weer opzetten. Je kan dus wel stellen dat ik flink bezig ben geweest vandaag. Dit jaar heb ik de voorste poten in cementpotjes gezet, hopelijk staat het geheel dan nog steviger.
 
 
De tomatenplanten heb ik allemaal mooi diep in de potten gezet en nog een keer met Vital bespoten. Ze stonden veels te nat in de P9 potjes, en nu ze overgeplant zijn in drogere aarde hoop ik dat ze goed bijtrekken. In een aantal zitten al beginnende bloemknopjes.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl