fruittuin.punt.nl
Wind en nog eens wind..
Nou wat een wind afgelopen dagen, het een en ander is niet helemaal goed gegaan. De Elstar lei-boom is van de muur gekomen en lag languit door de tuin! Ook de Perzik heb ik vast moeten binden omdat die stond te zwiepen. Enkele tomaten-planten zijn omgeknakt en hetzelfde is ook bij de druiven gebeurd. Maar ja, heb nu alles weer opgebonden en vastgeprikt, de schade valt wel mee denk ik zo.
 
De eerste tomaten gaan kleuren, van de Tiny Tim heb ik de 1ste kunnen proeven, en de volgende zijn de Balkonstar, Silvery Fir Tree en zelfs de Black plum is al aan't kleuren.
 
 
de 1ste TinyTim
 
 
de Silvery Fir Tree
 
Vandaag ook de eerste Ananaskers geproefd, die er nu afvallen zijn nog best klein, maar er komen nu ook grotere aan, ze smaken wel lekker zoet, speciaal! Die ga ik zeker volgend jaar weer zetten. 

 
Ook in de Meloenpeer komen nu eindelijk de eerste bloempjes!
 
 
Ben benieuwd hoe die zich ontwikkelen, en of ze tot vruchten zullen uitgroeien.
 
 
 
 

 

 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl