fruittuin.punt.nl
Het is begonnen...
Het zaaien is begonnen..heerlijk! De paprika's staan al boven de grond en kunnen eerdaags verspeend worden in een eigen 9x9 potje. Naast de 4 soorten die ik al had heb ik nog een nieuwe toegevoegd en afgelopen week gezaaid, ben reuze benieuwd naar deze Lila Purper paprika, wat zal dat er fraai uitzien in een salade!
 
 
Ook de bosui White Lisboa heb ik gezaaid en laat zich al zien, verder een bakje tuinkers opgekweekt en al heerlijk van gegeten op een boterham met kaas...hmmm !
Komende week gaan de sugarsnaps de grond in, eerst even voorzaaien en daarna buiten in een grote pot. Ze kunnen wel een beetje vorst verdragen. Ik hoop dat ze het net zo goed doen als afgelopen jaar. Deze keer ga ik wel een iets lagere soort zaaien, de Delikett.
De franse knoflook die ik in oktober heb geplant rond mijn perzikboom komt goed op. Hoop dat ik van de zomer mooie grote bollen kan oogsten, lekker om zaziki van te maken:)

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Welkom op mijn Fruittuin!

Op deze weblog kun je meekijken met wat ik allemaal in mijn tuin aan't uitvoeren ben. Ik heb een aantal fruitsoorten staan, waaronder een duo pruimenboom Opal en RC 'd Oullins, twee appelboompjes Elstar en Cox Orange, mini mirabelpruim, een perzikboom Peregrin, mini kersenboompjes Stella en Sunburst, Ostara aardbeien, Blauwe bes Bluecrop, Cranberry, kruisbes en een rode bes.

Ook groenten zijn leuk om zelf op te kweken, bijna alles staat in potten. Dit jaar ga ik vooral voor de tomaten. Verder nog sugar-snaps, Teepee boontjes, paprika's en bosui.

Ik hoop dat jullie af en toe eens op mijn weblog komen kijken, veel plezier!

groetjes @nnemiek
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl